Palvelut

Jokakanava Oy palvelee ilmastointialalla pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla sekä alueen lähikunnissa ja kaupungeissa. Kauttamme saat yksittäiset ilmastointityöt asennuksesta huoltoon.

Olemme etsimäsi yhteistyökumppani – ota yhteyttä!
Palveluihimme kuuluu mm:

  • Urakointi
  • Mittaukset ja säädöt
  • Kanavapuhdistukset
  • Ilmastointityöt
  • Ilmastointihuollot
  • Ilmastointikorjaukset
  • Ilmastointiurakat
  • Ilmastointiasennukset

IV-Urakointi

IV-urakointi laadukkaasti. Jokakanava Oy on vuodesta 1980 toiminut suomalainen yritys, jonka erikoisosaamista on IV-urakointi. Toimitilamme sijaitsevat Tuusulassa Ristikiventeollisuusalueella.

IV-Urakointia Uudellamaalla

Yrityksemme suorittama IV-urakointi on keskittynyt vahvasti Uudenmaan alueelle. Suurimpia tilaajiamme on vuosien aikana ollut Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupungit sekä Tuusulan kunta. Viimeisien vuosien aikana myös rakennusurakoitsijoiden suorat tilaukset ovat alkaneet lisääntyä. Suoritamme IV-urakoinnit yleensä kokonaisvaltaisesti, joten työhön kuuluu asennustöiden lisäksi myös tavarahankinnat, eristystyöt sekä ilmamäärienmittaukset. Kanavapuhdistuksetkin hoituvat tarvittaessa kauttamme. IV-urakoinnin kohteita on ollut päiväkoteja, kouluja, toimistorakennuksia, varastohalleja, kirjastoja, kerrostaloja sekä uimahalleja. IV-urakoiden toteutuksessa käytämme pääsääntöisesti omia suomalaisia ammattiosaajia sekä tarvittaessa suomalaisia aliurakoitsijoita. IV-urakan toteutus tapahtuu Jokakanava Oy:n työnjohdon (IV-vastaavatyönjohtaja) valvonnassa.

Takaisin ylös

Ilmastointityöt

Ilmastointityöt pääkaupunkiseudulla tekee Jokakanava Oy. Kaikenlaiset ilmastointiin liittyvät työt ovat kuuluneet erikoisosaamiseemme jo vuodesta 1980 lähtien. Kokemusta ilmastoinnin saralta on siis kertynyt jo yli 30 vuoden ajalta. IV-työt tehdään alusta pitäen määräysten mukaisesti, suomalaisten kymmenien vuosien kokemuksen omaavien ammattiosaajien toimesta.Ilmastointitöiden suorituksissa työsuojeluasiat on otettu erittäin tärkeäksi tekijäksi.

Ilmastointityöt ja oheistyöt ammattitaidolla

Ilmastointitöihin liittyvät muut tehtävät kuten eristys- ja ilmamäärienmittaustyöt, sekä kanavistojenpuhdistukset hoituvat myös kauttamme. Suoritamme tehtävät aina yrityksen työnjohtajan valvonnassa ja ainoastaan hyväksyttyjä tuotteita käyttäen. Ilmastointitöitä teemme pääosin julkisen sektorin toimijoille ja rakennusurakoitsijoille. Ota siis yhteyttä soittamalla numeroon 09 275 2353 niin autamme kaikissa ilmastointiin liittyvissä asioissa.

Takaisin ylös

Ilmastointiasennus

Ilmastointiasennus laadukkaasti. Jokakanava Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, jonka suorittama ilmastointiasennus tehdään aina varmalla vuosien tuomalla kokemuksella. Olemme toimineet ilmastointiasennusurakoitsijana jo vuodesta 1980 alkaen. Pääsääntöisesti asiakkaitamme ovat olleet Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupungit sekä rakennusliikkeet.

Ilmastointiasennus kotimaisella työvoimalla

Jokakanava Oy:stä tilattu ilmastointiasennus tehdään alusta loppuun kokeneiden, suomalaisten ammattilaisten toimesta. Tällä hetkellä ilmastointiasennustöitä tekee yrityksessämme yhteensä 5 henkilöä. Jokaisella asentajalla on vuosikymmenien kokemus Ilmastointiasennuksien tekemisestä ja tuotetietoudesta.Ilmastointiasennus tehdään aina turvallisesti ja vallitsevien määräysten mukaan. Näin toimimalla varmistamme, että asennuksen lopputulos on turvallinen ja varmatoiminen.Ilmastointiasennustyöt tehdään IV-suunnitelmien mukaisesti vain hyväksyttyjä tuotteita käyttäen.

Takaisin ylös

YRITYKSEN TOIMINTA-ALUE:

Toimialueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa sekä muu pääkaupunkiseutu lähikuntineen.
IV-Urakointi, Ilmastointityöt, Ilmastointiasennus